‘Apple komt in 2015 met drie nieuwe iPhone-modellen’

nieuwe iPhone-modellen op komst?Apple heeft de laatste twee jaar telkens twee nieuwe toestellen uitgebracht. Volgens de geruchten kunnen we ook in het nieuwe jaar weer meerdere nieuwe iPhone-modellen verwachten.

Zo kwam het techbedrijf in 2013 met de iPhone 5S en 5C en dit jaar natuurlijk met de iPhone 6 en 6 Plus. Volgens analist Timothy Arcuri is Apple van plan om die lijn ook in 2015 door te trekken. Sterker nog: er komen drie nieuwe modellen aan. Volgens Apple Insider werkt het techbedrijf op dit moment namelijk aan een nieuw iPhone-toestel met een 4 inch display.

Volgens Arcuri gaat dit nieuwe model er ongeveer uitzien als de iPhone 5S, maar dan in een aangepast jasje. Zo zouden de hoeken ronder zijn, zoals bij de iPhone 6. Daarnaast zou het nieuwe model ook voorzien worden van een sterkere processor, waarschijnlijk de A9-chip. Volgens Arcuri gaat het om een ‘low-end’ smartphone, die voor een lagere prijs verkocht gaat worden.

Daar blijft het natuurlijk niet bij, want we durven ook wel te voorspellen dat de iPhone 6 en 6 Plus een upgrade krijgen. Het lijkt er overigens sterk op dat Apple zijn producten in drie maten (small, medium en large) wil gaan aanbieden, want er duiken regelmatig geruchten op over een iPad met een display van 12.9 inch.

Nog geen reacties

  1. ik ben blij met Android, ga nooit meer terug. De 5C was ook een budgetmodel en daarvoor moest je alsnog 699 voor aftikken. Nu zal dit weer hetzelfde zijn. In tegenstelling tot een Android “budgettoestel” met high end specs…OnePlus One dat 299 kost! Als je die OnePlus vergelijkt met de 64gb iphone 6 dan is die laatste maar mid-spec

    • @Jantje_555:
      Bij mij exact andersom. Kwam van een HTC waar ik probleem na probleem mee had. Nu naar een iPhone 6 gegaan, en heb geen moment spijt gehad. Heerlijk ding. Ik snap ook wel dat er ( vooral op AB en AP veel haat naar Apple is, vooral vanwege prijs/specs. Maar ik heb hier het 1 en ander over gelezen, en specs zeggen niet zoveel om dat het voornamelijk draait om afstemming/finetuning. Ik heb nooit last van laadtijden of traagheid met een *ahum* mid-spec iPhone 6. Dus wat valt er te winnen met “high-spec”? )

      Het is gewoon hetzelfde als BMW v.s. Mercedes. Het is puur persoonlijke smaak. Zo lang wij als consument lekker de voordelen er van kunnen plukken tussen de concurrentie ben ik tevreden. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *