Apple komt met iets nieuws voor de 2019 iPhones

Zo hoopt Apple meer iPhones te verkopen
En daar heb je als gebruiker profijt van.

Apple gaat uitpakken met de nieuwe iPhones voor het aankomende jaar. Het techbedrijf uit Cupertino is naar verluidt van plan het ontwerp flink te wijzigen. Niet zozeer met betrekking
tot het uiterlijk van de smartphones, maar wel met betrekking tot de antennes.

Volgens Apple analist Ming-Chi Kuo gaat Apple het ontwerp zo aanpassen dat antennes meer vrijheid kennen. Het aangepaste ontwerp moet zorgen voor betere draadloze performance, een correcter signaal bijvoorbeeld vanuit een gebouw met de GPS en het helpt tegen storingsproblemen.

Waar iPhones vandaag de dag nog gebruik maken van liquid crystal polymer (LCP) antennes is Apple van plan met de 2019 iPhones over te stappen op een aangepaste PI-antenne. Theoretisch zouden LCP-antennes beter moeten werken, maar in de praktijk zit dit toch anders. Dit verklaart ook de mogelijke overstap van Apple naar PI-techniek. Niet alle iPhones gaan volgens Kuo over naar PI. De ‘iPhone 5G’ gebruikt nog wel LCP-techniek, aldus de analist. De verwachting is dat Apple de nieuwe iPhones in september van dit jaar gaat aankondigen. (via 9to5Mac)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *