Apple komt met nieuwe iPad

iPad
Apple kwam ook met een nieuwe 9,7-inch iPad.

Apple komt met een nieuwe versie van de 9,7-inch tablet op de markt. Het model zal naast het oude model verkocht worden. Het oude model (iPad Pro) blijft hier het topmodel. De nieuwe 9,7-inch iPad zal voor een lagere prijs worden verkocht.

De tablet krijgt een Apple A9-chip (bekend van de iPhone 6s) onder de kap en vervangt de 9,7-inch grote iPad Air 2. Het apparaat zal leverbaar zijn met 32 GB en 128 GB aan geheugen. De prijs voor de 32 GB-variant zal 409 euro bedragen. De 128 GB versie kost 509 euro. De nieuwe tablet kan vanaf 24 maart worden besteld.

Het iPad-gamma van Apple bestaat vanaf 24 maart uit de (nieuwe) 9,7-inch iPad, de iPad Mini 4, de 9,7-inch iPad Pro en de 12,9-inch iPad Pro.

iPAd

9 reacties

 1. Innovatie van Apple anno 2017 … Een dikkere (Ipad air 1 model) uitbrengen, iets grotere accu, geforceerde 128GB stepup als je iets meer dan 32 GB wilt (waar is 64GB ?) en een relatief oude cpu.

  Het is echt voorbij bij Apple.

  • @turbobrick: Hey er staat nog een Apple bericht boven deze, moet je ook nog even op reaguren anders ga ik je commentaar ( mijn lachmomentjes ) nog missen.

   OT: beetje teleurstellend, maar marketingtechnisch echt ala Apple, wil je meer dan ben je al snel aangewezen op de pro versies, waar voor Apple meer marge op te pakken is. Ik hou het voorlopig bij m’n iPad air 2, werkt nog steeds vlekkeloos.

 2. Het is ook vrij simpel als de Tab S3 (de enige echt serieuze concurrent qua marketingpower) rond de 600 piek gaat kosten is het slim cashen. Let wel, zelfs als je het toetsenbord van Apple erbij koopt ben je nog altijd goedkoper uit EN je hebt mogelijk een snellere chip dan de Tab S3. Samsung slaat écht de plank mis met die prijs. Mocht ik nu in de race zijn dan zou ik een Apple kopen, terwijl ik echt gezegd heb dat niet meer te doen sinds mijn iPod Touch debacle. Maar het feit dat Samsung niet op de allerlaatste software draait, veel minder vaak met updates komt en ook veel korter doet de kaarten anders schudden. Als dan ook nog eens de prijs lager ligt dan Samsung dan is de keuze snel gemaakt.

  • @codaz: De prijs van de Tab is idd debiel.
   Verder is het wel een goeie keuze want je kunt hem delen met je familie bijv. vanwege de android user optie.
   Iedereen kan inloggen op zijn/haar eigen account, iets dat met de Ipad niet kan, dan kan je gewoon meerdere kopen voor het hele gezin.

   Bestanden erop/eraf halen is 1 miljoen x makkelijker op Android en een crime op IOS om maar te zwijgen over customizen want dat is nauwelijks te doen in IOS muv een achtergrond.

   IOS is bejaard ..

   Oh, en ja ik heb zelf een Ipad Air2 128 GB … Weet waarover ik praat.

   • @turbobrick: Het wordt nog erger want de prijs van de Tab S2 laat Samsung niet zakken.
    Zelfs Apple laat hun uitlopende modellen nog zakken in prijs of upgrade het geheugen.
    Samsung is gewoon aan het afzakken, terwijl de concurrentie alleen maar sterker wordt.
    Ik dacht heel heel lang niet naar een Huawei te hoeven kijken omdat Samsung zo’n safe optie was maar de nieuwe P10 krijgt al een 8 van Tweakers. De tijd dat het frotdingen waren is voorbij.

    De iPad mag je misschien klagen over innovatie maar de prijs/kwaliteit verhouding is beter (geworden). Denk dat Samsung echt wat moet doen want de Tab S3 en Galaxy S8 gaan erg duur worden. Misschien niet zo duur als de iPhone 8 maar dan nog. De bang for buck is eruit.

    • @codaz: Er zijn qua Android meer goede alternatieven dan Samsung, en dat is ook de kracht van Android !

     Jij kan het zo goedkoop en duur maken als je wilt, je hebt de keuze uit honderden type toestellen en legio tablets en je kunt dus alle kanten op.

     Samsung levert wel al jaren over het geheel genomen het BESTE Android product ..
     Als je eerlijk bent en kijkt naar de specs, prestaties, opties en alles dan klopt Samsung de rest gewoon.
     Maar goed, je hebt genoeg keuze … Iets dat je met Apple totaal NIET hebt.
     Het is de iphone en anders heb je pech … Al 10 jaar ziet het OS er hetzelfde uit en de laatste paar jaar moet je kijken naar het type nummer welke Iphone je hebt (6, 6S, 7)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *