‘Apple komt volgend jaar met 5 iPhones’

iPhone
Vijf stuks?! Dat zie je goed.

Als we de geruchten mogen geloven krijgt de Apple iPhone volgend jaar een line-up zoals we het nog niet eerder hebben gezien. Niet één, niet twee, niet drie, maar maar liefst vijf iPhones die in 2020 gepresenteerd gaan worden.

Dat voorspelt analist Ming-Chi Kuo. In een nieuw onderzoeksrapport van TF International Securities spreekt de analist over een aantal goedkope modellen en een aantal high-end modellen. Zo heeft de ene iPhone nog een LCD-scherm, terwijl de rest over OLED beschikt. Daarnaast heb je op de ene iPhone wel 5G ondersteuning en op de andere niet.

Zoals het er nu naar uitziet komt Apple Volgens Kuo in 2020 met de opvolger van de iPhone SE, genaamd iPhone SE 2. Dit is een 4.7-inch smartphone met een LCD scherm en een enkele camera achterop. Ondersteuning voor 5G is er niet. Daarna volgt de 5.4-inch iPhone 12 met OLED scherm, twee camera’s en 5G ondersteuning. Het model daarboven is de iPhone 12 met een 6.1-inch scherm. Wederom twee camera’s en 5G.

En daarboven weer twee modellen. Als eerste de 6.1-inch iPhone 12 Pro met een OLED scherm, drie camera’s en ondersteuning voor 5G. Het topmodel is de 6.7-inch grote iPhone 12 Pro Max met voorlopig vergelijkbare specificaties als de non-Max. Het grotere scherm is hier het voornamelijke verschil.

Mochten de geruchten kloppen dan gaat 2020 een druk jaar worden voor Apple en fans van het merk! (via Macrumors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *