Apple kondigt iPhone SE met 128GB geheugen aan

Apple kondigt iPhone SE met 128GB geheugen aan
Apple-fans van kleine schermen en veel opslag kunnen met deze nieuwe iPhone SE weer even vooruit.

De iPhone SE was tot voort kort enkel verkrijgbaar met 16 GB of 64 GB aan opslag. Daar komt nu verandering in, want Apple heeft twee nieuwe varianten aangekondigd die de oude modellen gaan vervangen.

De iPhone SE 16 GB zal voortaan verkrijgbaar zijn met 32 GB aan geheugen. De 64 GB wordt vervangen voor een variant met 128 GB aan geheugen. De 32 GB-variant gaat 489 euro kosten. De 128 GB-versie 599 euro. Onderhuids is er niets veranderd. De SE leunt op techniek van de in 2013 geïntroduceerde iPhone 5s. In dat opzicht is 600 euro dan ook erg veel geld voor een telefoon met verouderde specs.

De vernieuwde SE kan vanaf 24 maart worden besteld in de kleuren zilver, goud, spacegrijs en roségoud.

7 reacties

    • @willeme: Niet helemaal waar, verouderde fingerprint reader, oudere front camera, geen forcetouch, enorm oud scherm (echt lowtech anno 2017).

      Kortom, alleen leuk voor mensen die een klein scherm willen en perse een Apple willen en de 5S te langzaam willen.

      Zie het als een Dacia met een Porsche motor erin ….

      • @turbobrick: niet iedereen hoeft een GT2 RS. Voor sommigen is een Carrera voldoende. Of een Cayman. De prijs is er ook naar. Prima functionerende Apple telefoon met prima specs voor een prima prijs. De helft van de dingen die je noemt interesseren de meeste mensen echt niet. Ik vond het leuk (want gadgetfreak geworden ;)). Maar zo kun je wel in het ecosystem van Apple zitten zonder 1.000 kwijt te zijn, maar de helft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *