Apple laat ons een maand langer wachten op de iPhone 6

De twee nieuwe iPhone 6-versies naast elkaar
Mocht je al een tent hebben opgezet voor de Apple Store, omdat je de iPhone 6 als eerste wilt bemachtigen, dan hebben we helaas slecht nieuws voor je.

Apple zou zijn nieuwe toestel namelijk niet in september, maar pas op 14 oktober in de verkoop gooien. Dat vertellen bronnen aan MacRumors. Het zou gaan om een vestigingsmanager van een Apple Store, die de informatie te horen kreeg tijdens een interne bespreking.

Hij weet tevens te melden dat de tweede dinsdag van oktober sowieso een belangrijke dag wordt voor Apple, omdat ook andere producten rond die tijd in de verkoop moeten gaan. Dan hebben we het waarschijnlijk over de iWatch, nieuwe iPads én nieuwe Macs. Apple zou in ieder geval de iPhone 6 en iOS 8 presenteren tijdens een groot event op 16 september, gevolgd door een presentatie voor de andere producten in oktober.

We gingen er tot dusver vanuit dat de nieuwe iPhone net als zijn voorgangers in september te koop zou zijn. Waarom Apple nu zou kiezen voor een latere lancering is de vraag. Er duiken regelmatig geruchten op over productieproblemen, vooral bij het maken van de 5,5-inch versie. Mogelijk geeft het bedrijf zich zo alsnog genoeg tijd om beide toestellen gelijktijdig te verschepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *