Apple lanceert dit jaar 2 grotere iPhone’s

iPhone 6 in twee formaten
Het gerucht dat de volgende generatie iPhone, eindelijk, een groter scherm krijgt en in twee afmetingen komt wordt steeds sterker.

Dat Apple van plan is om een iPhone uit te brengen met een scherm dat groter is dan 4 inch horen we al langere tijd. De laatste informatie met betrekking tot dit gerucht is afkomstig van The Wall Street Journal. Volgens WSJ kunnen we in de tweede helft van dit jaar twee iPhone’s verwachten die een groter scherm hebben.

Één iPhone zal een scherm hebben met een afmeting tussen de 4,5 en 5 inch en de andere telefoon zal een scherm hebben dat groter is dan 5 inch. Ook zou Apple afstappen van de kunststof behuizing zoals we die van iPhone 5c kennen.

Beide grotere iPhone’s zouden een metalen frame krijgen zoals de iPhone 5s dat heeft. Reken ook niet op een gebogen scherm voor deze grotere iPhone’s. Beide telefoons krijgen gewoon een vlak scherm. (via: wsj.com)

Nog geen reacties

  1. Als deze toestellen op de markt komen, zullen de fanboys natuurlijk zweren bij een groot scherm. Waar ze voorheen altijd klaagden over het niet kunnen bedienen van een smartphone met een groot scherm met een hand.

  2. Als deze toestellen op de markt komen, zullen de fanboys natuurlijk zweren bij een groot scherm. Waar ze voorheen altijd klaagden over het niet kunnen bedienen van een smartphone met een groot scherm met een hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *