Apple leert je gratis programmeren

Auteur: , Geen reacties
Apple

Grijp die kans.

Apple steunt als bedrijf de EU Code Week. Om daad bij woord te voegen, geeft Apple geïnteresseerden de kans om een gratis workshop te volgen met betrekking tot programmeren. Het Amerikaanse techbedrijf gaat meer dan 2.000 gratis lessen geven.

De evenementen vinden van 6 tot en met 21 oktober plaats op diverse locaties. Er is tenminste één workshop per dag in deze periode. De content is telkens verschillend. Zo zullen er workshops voor volwassenen, maar ook voor kinderen worden gehouden.

In Nederland zullen de winkels in Amsterdam, Haarlem en Den Haag gebruikt worden voor de lessen. Programmeren en Apple is altijd een dingetje geweest. Op conferenties en presentaties komt het onderwerp vaak ter sprake. Dit is meestal gelinkt aan Swift, het codeerprogramma van Apple.

In het verleden bleken de workshops een succes. Vorig jaar deden meer dan 75.000 mensen mee. Er werden meer dan 14.000 lessen gegeven in diverse Apple winkels in Europa. Niet alleen Apple is als groot technologiebedrijf verbonden aan de EU Code Week. Ook giganten als Google, Facebook en Microsoft doen mee.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).