Apple maakt draadloze koptelefoon ‘AirPods’ voor iPhone 7

Auteur: , 6 Reacties
Motorola Hint

Het worden kleine in-ear-speakers die volledig draadloos zijn en waarschijnlijk gelijktijdig worden gelanceerd met de iPhone 7 komende herfst.

Apple zou werken aan een prototype voor een nieuwe draadloze koptelefoon. Dat meldt 9to5Mac. Deze zou compleet draadloos zijn, er zou ook geen kabelverbinding zijn tussen de linker- en rechterspeaker.

Volgens de bronnen van 9to5Mac zou het ontwerp lijken op de Motorola Hint headset, die te zien is op bovenstaande afbeelding. De nieuwe headset zou voorzien zijn van noise-cancelling-technologie en een microfoon en zo bellen via Siri mogelijk maken. Het is niet waarschijnlijk dat ze standaard met de iPhone 7 geleverd worden, vanwege de hoge productiekosten van een dergelijke headset. Waarschijnlijk zullen de ‘AirPods’ (Apple heeft onlangs deze merknaam geregistreerd, vandaar de vermoedelijke naam) voorzien zijn van een draagtasje waarin een accu verwerkt is waar de headset mee kan worden opgeladen.

Als er meer informatie is, houden we je uiteraard op de hoogte.6 reacties

Dat is wel gave techniek. Ongetwijfeld zijn ze niet de eerste die hiermee komen, maar ze zullen ongetwijfeld wel het bedrijf zijn die het idee perfect ver-commercialeerd en verreweg de meeste winst ermee zal maken.
Prachtig, ik wil een dopje als in Her :)
@Donstil: Als er ook maar een systeem achter zit als in Her, en de stem graag! :)
Van motorola kosten 300 dollar. Airpods zullen ook niet goedkoop zijn. Dit is natuurlijk ook weer extra inkomsten generen.
Nou lekker handig… Ik ben er denk ik binnen een dag al eentje kwijt en het afzonderlijk opladen wordt ook een ramp. Ook iedere keer een paar handelingen moeten verrichten om ze met Bluetooth te pairen is niet handig. Doe mij maar lekker een draadje.
Enkel jaren geleden had Nokia dat toch al………….
Bij apple weet je vooraf al dat het niet werkt omdat alles in notime leeg is incl je iphone.
Maar dan kun je altijd van iemand een android phone lenen om te bellen……………

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).