Apple maakt iOS 7 op 10 september beschikbaar

iOS 6 vs iOS 7
Nog even geduld iSheep! Over 2 weken zal Apple dan eindelijk niet alleen de iPhone 5S en iPhone 5C presenteren, maar ook de uiteindelijke versie van iOS 7. Kan je gelijk je ‘oude’ iPhone (en iPad) voorzien van dezelfde software als de op die dag gelanceerde telefoons.

Nuance, het bedrijf dat techniek levert voor Siri, heeft onderstaande e-mail naar ontwikkelaars gestuurd om ze te ‘waarschuwen’ voor de lancering van de GA-versie (General Availability) van iOS7. Er worden echter ook gelijk de nodige vraagtekens bij geplaatst.

Lancering iOS 7 op 10 september

Over het algemeen is het zo dat Apple op de dag van de aankondiging van de nieuwe iPhone de laatste ontwikkelingsversie van iOS presenteert (GM, Golden Master) en dan enkele dagen later de GA-versie. De nieuwe iPhone’s worden weliswaar op 10 september gepresenteerd, maar pas vanaf 20 september zullen klanten ze in handen krijgen.

Het zou daarom ook logischer zijn als Apple op 10 september iOS 7 GM (Golden Master) zou presenteren zodat ontwikkelaars de laatste foutjes er nog uit kunnen halen en op 18 september de versie die geschikt is voor eindgebruikers.

Het is waarschijnlijk wel veilig om te stellen dat binnen nu en een maand iedereen met een relatief nieuwe iDevice kan beschikken over het nieuwe besturingssysteem met zijn ‘platte’ design. (via: thenextweb.com)

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *