Apple neemt 11 juni afscheid van eerste generatie iPhone

Eerste generatie iPhone
Misschien heb je ‘m nog ergens in een stoffig laatje liggen, maar de kans is niet zo heel groot dat je je eerste generatie iPhone nog actief gebruikt. Het is volgens Apple dan ook de hoogste tijd om afscheid te nemen van je vintage iPhone.

Uit interne documenten van Apple blijkt dat de eerste generatie iPhone uit 2007, samen met wat andere oude meuk vanaf 11 juni de status ‘obsolete’ krijgt. Dat wil zeggen dat via de Apple Retail stores officieel geen ondersteuning meer wordt geboden. Mocht je je toestel willen laten repareren of vervangen, dan hoef je dus niet meer bij Apple aan te kloppen.

De rest van de spullen die door Apple vanaf 11 juni doodverklaard zijn, vind je hieronder. (via: 9to5mac)
Apple obsolete stuff

Nog geen reacties

  1. Ach ja, mag ook wel na al die jaren. Bij Android (buiten de pure versie van Google/Nexus) wordt je na een half jaar ook al niet meer voorzien van eventuele updates. Maar goed, lang leve de knutselaars en hun custom ROM’s!

  2. de kans is zeer klein dat je als nederlander een 1e gen iphone hebt liggen, want deze was alleen in amerika te verkrijgen en deed het in NL enkel op 2G netwerken. Er is een handje vol mensen dat de telefoon heeft geimporteerd en er in Nederland achter kwam dat ze er geen zak aan hadden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *