‘Apple neemt afscheid van 32GB met iPhone 8’

iPhone
Mééér opslag. Hoe meer hoe beter.

Tegenwoordig kun je kiezen voor een 32, 128 of 256 GB iPhone 7 (Plus). Apple heeft in het verleden afscheid genomen van de 16GB-instapper en lijkt dit nu weer te gaan doen. Dit keer met 32GB bij het nieuwe vlaggenschip, als we TrendForce mogen geloven.

Volgens de onderzoekers zal de 1000 dollar+ iPhone 8 enkel leverbaar zijn met 64GB of met 256GB aan opslag. Daarnaast zal het duurdere toestel beschikken over 3 GB aan werkgeheugen. Op dit moment heeft enkel de iPhone 7 Plus 3GB aan werkgeheugen. De reguliere 7 moet het stellen met 2 GB.

Het wordt een drukke bedoeling tijdens het iPhone-event dat dit najaar zal plaatsvinden. Volgens de geruchten gaat Apple drie toestellen onthullen. De iPhone 7s, de 7s Plus en de iPhone 8.

Met de mogelijkheid om te filmen in 4k en de steeds groter wordende games en apps is meer opslag natuurlijk altijd welkom. Is het absoluut nodig? Dat is per individu verschillend en daarom is de keuze uiteindelijk aan jezelf als je gaat shoppen voor een nieuwe smartphone.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *