Apple nodigt pers uit voor presentatie: iPhone 6s aanstaande

Auteur: , 1 Reactie
Apple event siri

Vandaag heeft Apple uitnodigingen verstuurd aan de pers voor een event op 9 september in San Francisco's Bill Graham Civic Auditorium. De verwachting is dat de iPhone 6s en 6plus worden getoond - plus een nieuwe Apple TV settop-box die gebruik maakt van Siri.

Tagline in de uitnodiging: “Hey Siri, give us a hint”, wat naar alle waarschijnlijkheid duidt op spraakgestuurde input voor de nieuwe Apple TV. Deze nieuwe settop-box zou ook voorzien zijn van een speciale App-store en een vernieuwde afstandsbediening met touchpad. De iPhone 6s zou voorzien zijn van Force Touch, een techniek die al te vinden is in de Apple Watch en laatste MacBooks.

De keuze voor de locatie is een interessante: het auditorium heeft maar liefst 7000 zitplaatsen. Vorige presentaties werden gehouden in Yerba Buena Center, dat plaats biedt aan 1470 mensen, en Cupertino’s Flint Center, waar maximaal 2400 belangstellenden konden komen kijken.

Steeds meer geruchten over de iPhone 6s druppelen de laatste weken binnen. Force Touch mag inmiddels als een zekerheidje worden beschouwd. Een A9 processor is ook waarschijnlijk, evenals een aluminiumbehuizing uit de 7000-serie, waar ook de Apple Watch van is voorzien. Andere geruchten betreffen een 12 megapixel-camera die wellicht in 4K zou kunnen filmen. Een 1080p frontcamera wordt ook verwacht, evenals de beschikbaarheid van een model in de kleur ‘rosé-goud‘.

Affijn: op 9 september weten we dit allemaal zeker.1 reactie

Vraag Siri eens wat er gebeurt op 9 september. Je lacht je scheef :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).