Apple onthult krankzinnig dure AirPods Max

Apple onthult krankzinnig dure AirPods Max

Apple ziet maximale dollartekens in de ogen met de nieuwe AirPods Max.

Als een kleine verrassing heeft Apple zo vlak voor het einde van het jaar nóg een product in petto. Het Amerikaanse techbedrijf heeft vandaag het doek getrokken van de gloednieuwe AirPods Max. Het is voor het eerst dat de AirPods-benaming gebruikt wordt voor een koptelefoon. Tot op heden is de naam vooral bekend van de populaire in-ear oortjes van het merk.

De nieuwe AirPods Max is een draadloze koptelefoon. Het product komt in de kleuren Spacegrijs, Zilver, Groen, Hemelsblauw en Roze op de markt. Belangrijke kenmerken voor de premium koptelefoon van Apple zijn actieve ruisonderdrukking, de Apple H1-koptelefoonchip in beide oorschelpen en een Digital Crown om de koptelefoon mee te bedienen.

Het apparaat is compatibel met de eerste generatie iPhone SE en nieuwer. Ook de Apple Watch Series 1 en nieuwer, de iPad mini 4 en nieuwer, MacBooks vanaf 2012 en de 7e generatie iPod Touch zijn compatibel met de AirPods Max.

De nieuwe koptelefoon van Apple is vanaf 15 december verkrijgbaar. Goedkoop is ‘ie allerminst. Het apparaat kost maar liefst 629 euro. De inhoud van de verpakking bestaat uit de koptelefoon, een Smart Case en een Lightning-naar-USB‑C-kabel. Een stekker krijg je er niet bij.g

4 reacties

  • Dit kan je niet vergelijken met bijvoorbeeld Gado of een ander High-end merk, zeker niet!
   Geluid is een beleving, en iedereen ervaart dat op een andere manier.
   De een ervaart dat positief als het zo dicht mogelijk bij het origineel klinkt, en de ander ervaart dat super, in geld en merk.
   Apple is dus ook een beleving, wat in mijn ogen niks met kwaliteit te maken heeft, helemaal als je andere merken die ruim 2x goedkoper zijn vergelijkt net zo best zijn, zo niet beter!
   Mensen denken hoe meer geld iets kost, dat het automatisch beter is.
   Mijn ervaring met Apple (klapvee) is dat zeker het geval, juist als je bedenkt dat ze ook nog een merk als Beats gekocht hebben, wat 0.0 met origineel geluid te maken heeft.

 1. Slimme zet !
  Mensen geven in dit soort tijden hun geld niet uit aan concerten, vakanties en uiteten dus is het wel slim om nu met vaak toch wat extra spaargeld met iets ‘exclusiefs’ op de markt te komen.
  Dit is een lifestyle device en iedereen op straat kan zien dat je een ‘Baller’ bent …
  Het is wachten op de eerste headsets die vanaf de scooter of al rennend vanaf je hoofd worden getrokken want ze zullen wel verkopen.

  En ja, er zijn ook mensen die nu aan de grond zitten, nauwelijks of veel minder inkomen hebben … Helemaal waar, maar daar zou Apple ook niks aan verdienen als ze 199 euro hadden gekost.
  Nee, ze targetten de mensen met genoeg centen en de veel grotere groep die niet direct veel geld heeft maar het er toch voor over heeft.
  Immers een 1200+ euro Iphone verkoopt ook prima getuige de cijfers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *