Apple-oprichter: iPhone 6 Plus is drie jaar te laat

Apple komt drie jaar te laat met phablet
Apple co-founder Steve Wozniak heeft laten weten dat Apple een grote fout heeft gemaakt door zo laat met een phablet te komen.

Wozniak liet aan CNN Money weten dat de iPhone 6 Plus drie jaar te laat op de markt is gekomen. Volgens hem had het techbedrijf dan een groter marktaandeel gehad en was het beter in staat geweest om te concurreren met Samsung. Wozniak heeft het natuurlijk niet zomaar over drie jaar. Toen verscheen namelijk de Samsung Galaxy Note.

Het heeft lang geduurd voordat Apple eindelijk op de proppen kwam met een phablet. Het techbedrijf hield vast aan kleinere schermen, omdat deze makkelijker te bedienen zouden zijn. Twee jaar geleden stapte Apple met de iPhone 5 pas over naar een 4 inch-scherm, terwijl de schermen van de concurrenten veel sneller groeiden.

Daarnaast liet Wozniak weten geen fan te zijn van het fenomeen smartwatches. Naar eigen zeggen heeft hij meerdere smartwatches van de concurrent uitgeprobeerd en dat is niet goed bevallen. Uiteindelijk is hij toch overstag gegaan wat betreft de Apple Watch. Het slimme horloge van Apple zou namelijk unieker zijn dan de massa.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *