Apple pakt nieuw batterijprobleem aan op iPhone en iPad

Apple pakt nieuw batterijprobleem aan op iPhone en iPad

Apple pakt nieuw batterijprobleem aan op iPhone en iPad

Een leeglopende batterij is een issue dat wel vaker voorkomt op de iPhone en iPad. Apple heeft een oplossing in vorm van een nieuwe update.

Allemaal de nieuwste update binnenhalen voor je iPhone en/of iPad! Apple heeft een nieuwe update uitgerold dat een vervelende bug aanpakt. Deze bug was erin geslopen met de update van iOS 15.4. De batterij van de Apple-apparaten liep aanzienlijk sneller leeg.

Leeglopende batterij iPhone

Snel klommen de software engineers van Apple achter hun computer. Het Amerikaanse techbedrijf heeft een fix uitgebracht en die is nu live. Het gaat hier om iOS 15.4.1

Naast het probleem met een leeglopende batterij bevat de update ook andere bug fixes en een verbetering voor de veiligheid.

Misschien heb je de afgelopen periode niets gemerkt van een leeglopende batterij op je iPhone of iPad. Onbekend is dan ook hoe groot dit probleem precies is. Feit is dat het onder andere via sociale media en fora onder de aandacht kwam bij Apple.

De update installeren is eenvoudig. Apple geeft vaak een melding op je iOS of iPadOS apparaat dat er een update klaarstaat. Mocht dit nu niet het geval zijn, dan kun je terecht via de Systeem instellingen. Daar klik je op software update en kun je de boel handmatig downloaden en installeren. Veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *