‘Apple presenteert nieuwe iPad Pro op WWDC’

'Apple presenteert nieuwe iPad Pro op WWDC'
Dat zegt analyst Ming-Chi Kuo van KGI Securities.

Analyst Ming-Chi Kuo heeft een rapport uitgebracht waarin zijn verwachtingen zijn beschreven voor de Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) van 5 tot 9 juni.

In het rapport is te lezen dat hij verwacht dat Apple previews toont van de nieuwste versies van iOS, macOS, watchOS en tvOS. Daarnaast verwacht hij ook een aantal hardware mededelingen.

Verder verwacht Kuo dat Apple de 10,5 inch iPad Pro gaat lanceren, waar al veel geruchten over zijn. De lancering nieuwe iPad op de conferentie zou volgens Kuo een kans van 70 procent hebben. Dit heeft hij berekent aan de hand van anderen events en de timing van de productie.

Volgens Kuo zal de nieuwe iPad Pro er hetzelfde uitzien als het huidige 9,7 inch model. Er is meer display dankzij kleinere randen. Het nieuwe ontwerp van het display moet de gebruikerservaring verbeteren en helpen grip te krijgen op het bedrijfsleven.

Ook zou er een kans van 50 procent zijn dat Apple zijn Siri smart speaker op WWDC presenteert. De speaker zou dan niet meteen gelanceerd worden, maar een mededeling op de conferentie zou ontwikkelaars tijd geven om ondersteuning te maken voor de speaker. (Via MacRumors)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *