Apple reclame pronkt op humoristische wijze Face ID

Auteur: , Geen reacties
Apple Face ID

Naast een video over Face ID is er ook aandacht voor de multifunctionele iPad.

Apple is bepaald geen groentje wat betreft marketing. Het weet na vele jaren ervaring precies hoe het een product in de markt moet zetten. Op een enkel slippertje na zijn de commercials begrijpelijk, licht humoristisch en is Apple niet vies van een sneertje of twee.

Ook de nieuwste Face ID-reclame is er eentje om trots op te zijn. De commercial laat een man in een gameshow-achtige setting zien die gevraagd wordt om het wachtwoord te noemen wat hij vanochtend had gemaakt voor zijn bankaccount. Na veel peinzen en vrezen komt hij erachter dat zijn eigen gezicht de sleutel tot succes is dankzij Face ID.

Niet alleen Face ID krijgt een eigen commercial. Ook de iPad wordt niet vergeten. In plaats van één lange commercial krijgt de tablet van Apple vier keer kort de tijd om zich te onderscheiden in de hedendaagse wereld.

In de onderstaande video’s zien we hoezeer de iPad beter en handiger in gebruik is dan de meest voor de hand liggende alternatieven. Denk hierbij aan laptops en traditionele schrijfblokken. Met name de ondersteuning voor de Apple Pencil maakt de iPad een geduchte concurrent.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).