Apple rolt belangrijke beveiligingsupdate voor iOS uit

Apple rolt belangrijke beveiligingsupdate voor iOS uitiOS-gebruikers opgelet! Apple heeft vandaag een nieuwe update uitgerold.

Het gaat om iOS 9.3.4. De vorige update kwam twee weken geleden uit, dus Apple is erg snel. Het gaat dan ook om een beveiligingsupdate. Het bedrijf raadt aan dat iedereen de update installeert. Het zal waarschijnlijk de laatste update zijn voor iOS 9. Op dit moment wordt iOS 10 uitgebreid getest, waarna de release volgt in september.

iOS 10 krijgt tal van nieuwe functies. Zo zal het vergrendel scherm er anders uit komen te zien en zal de Berichten-app ook op de schop gaan. De Foto-app zal gezichten en objecten gaan herkennen en ook de Muziek-applicatie krijgt een make-over.

4 reacties

  1. mijn telefoon staat al sinds maandag te springen dat er nieuwe update is (9.3.4) en nee, hij staat niet op amerika ofzo. gewoon nl apple ID, geen vpn. oud nieuws…

  2. Ik heb gisteravond laat nog 9.3.3 geïnstalleerd, dus zo lang staat 9.3.4 in ieder geval nog niet klaar. Nu ook nog niet trouwens, maar zal in de loop van de dag wel komen dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *