Apple steekt de iPad straks zelf in goud

 Apple steekt de iPad straks zelf in goud
De kleuren zilver en spacegrijs voor de iPad worden binnenkort uitgebreid met een nieuwe tint: goud.

Volgens Bloomberg zal Apple deze maand nieuwe iPads introduceren, nadat het eerder dit najaar al de iPhone 6, iOS 8 en binnenkort ook OS X 10.10 beschikbaar stelt. Vermoedelijk komt er een nieuwe iPad mini en een opvolger van de iPad Air, simpelweg iPad Air 2 genaamd. En laatst genoemde zal straks ook in het goud verkrijgbaar zijn.

De nieuwe iPads krijgen volgens uitgelekte codes in iOS 8 de beschikking over de vingerafdrukscanner van Apple, Touch ID. Dit wordt meteen gekoppeld aan het Apple Pay betalingssysteem, waarbij je je aankopen straks met één druk om de Home-knop kunt bevestigen. Verder mogen we in de nieuwe lichting iPads de A8-processor uit de iPhone 6 verwachten, evenals een sterkere grafische chip.

Op de vermeende iPad Pro, met een scherm van bijna 13 inch, moeten we nog even wachten. Die komt vermoedelijk midden 2015 op de markt.

Oh, en de goudtint die Apple hanteert heeft meer weg van een champagnekleur. Net als bij de ‘gouden’ iPhones. Wil je wel écht 24 Karaats goud om je tablet? Ga dan eens bij dit hotel langs.

Fotocredit: Martin Hajek

[lg_folder folder=”Apple/0_Divers/Gouden_iPad_impressie/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

    • @frietjemet: yeah!!! de hele dag op gehoopt, maar daar is ie dan eindelijk een comment van frietjemet, op een Apple bericht. pfff gelukkig, begon me al druk te maken, kan namelijk geen dag zonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *