Apple stuurt de iPhone 4 en 4S met pensioen

iPhone 4 vs iPhone 4S
Alles wijst erop dat Apple volgende week gaat aankondigen dat de iPhone 4 en iPhone 4S naar de eeuwige jachtvelden gestuurd gaan worden. Alleen de iPhone 5, iPhone 5C en iPhone 5S zullen dan nog leverbaar zijn.

Uit informatie van diverse telecombedrijven blijkt dat niet alleen de 4 en 4S geschrapt worden, maar dat ook de 32GB en 64GB versies van de iPhone 5 uit productie gaan. Dat zou erop duiden dat alleen de iPhone 5 met 16GB over blijft. Het feit dat de iPhone 4 en 4S nog beschikken over de oude connector maakt het logisch dat ze uit productie genomen worden.

Er werd lang gedacht dat de plastic kunststof iPhone 5C als instapper gepositioneerd zou worden, maar de laatste geruchten wijzen erop dat deze kleurige telefoon boven de iPhone 5 komt en minimaal 32GB opslagcapaciteit krijgt.

Top of the range wordt uiteraard de nieuwe iPhone 5S met minimaal 32GB en maximaal zelfs 128GB opslagcapaciteit. (via: electronista.com)

Nog geen reacties

  1. Het interne geheugen-capaciteit bepaald niet de positie van een toestel, wel zijn (advies)prijs/specificaties. En ik denk niet dat de “5” goedkoper zal gaan worden dan de “5C”.

    De 5C krijgt gewoon 4S hardware met het scherm(pje) van de 5.

    Zouden ze nu ook eindelijk hersenen hebben gekregen dat er een geheugenkaartje in kan van 32GB voor nog geen 20 euro?

  2. de iphone 5 64gb koste 919 euro op de apple site, gaat de iphone 5s 128gb dan de kaap van 1000 euro voorbij? Dan koop ik toch liever een ps4 en doe ik wel even verder met een toestel van 300 euro! Dat evenveel kan uiteindelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *