Apple test een iPhone 6 met een scherm van 4.9 inch

iPhone 6 4.9-inch scherm
Al geruime tijd wordt er gesproken over het feit dat Apple (eindelijk) na zou denken over grotere schermen. Hoe groot dat scherm precies zou worden was lang onduidelijk, maar het lijkt nu dat er in elk geval wordt getest met een scherm van 4.9 inch.

Tot nu toe werd er altijd gesproken over een scherm met een afmeting tussen de 4.7 inch en 5.7 inch. Het gerucht dat Apple momenteel zou testen met een scherm van 4.9 inch is afkomstig uit China.

Analisten gaan er inmiddels al vanuit dat een iPhone met een groter scherm voor Apple reden zal zijn om een fors hogere prijs te vragen.

“We think Apple could get away with a $50 to $100 premium for a larger screen size iPhone 6. We think such a move could avoid the margin erosion that occurred when the iPhone 5 was launched.”

Als alternatief zal Apple ongetwijfeld een iPhone aan blijven bieden met een iets kleiner scherm voor een wat lagere prijs. (via: ctechcn.com & allthingsd.com)

3 reacties

  1. Ik geloof er helemaal niets van. Bij de iPhone 5 hebben ze nog hoog van de daken geroepen dat het nieuwe schermformaat precies goed is om je iPhone met een hand te bedienen, daar is zelfs een commercial van. Hoe gaan ze dan een iPhone verkopen die te groot is voor je hand? Dat is een iPad min al 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *