Apple test een iPhone phablet met 6-inch scherm

Apple iPhone phablet
Steve Jobs draait zich waarschijnlijk om in zijn graf, maar de aanwijzingen worden steeds sterker dat Apple in het diepste geheim bezig is met het ontwikkelen van een phablet. Oftewel een telefoon die zo groot is dat het bijna een tablet is.

Toen Samsung de eerste generatie Galaxy Note met een 5.3-inch scherm presenteerde moesten veel mensen hard lachen. Inmiddels zijn we enkele jaren later en blijkt dat er, met name in Azië, redelijk veel interesse is in dit soort grote telefoons. Eerder deze week werd de Galaxy Note 3 onthuld en zelfs Nokia/Microsoft komt met een phablet.

Apple zou momenteel bezig zijn met het testen van schermen die variëren in grootte van 4.8-inch tot 6-inch. Wat er uiteindelijk op de markt gaat komen is echter nog maar de vraag. (via: wsj.com)

Nog geen reacties

  1. Ik heb nu een Sony Xperia Z Ultra (6,44″) en hij is geweldig. Als Apple dat zou maken kom ik pas weer terug.

    Ik ben ook van mening dat het gewoon goed zou verkopen, Apple gebruikers roepen nu graag dat 4″ de ideale maat is maar zodra de volgende iPhone een 4,5″ scherm zou hebben beginnen ze dat gewoon te roepen 😀

  2. ik heb een Note 2 (5.5″) en vind dit ook geweldig, ook het pennetje voor snel iets te noteren is handig. En ook zeker het feit dat je de batterij er kan uitnemen of een cheap 64gb kaartje er kan inproppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *