Apple-update ingetrokken na slopen Watch Series 4

Auteur: , 1 Reactie
Apple-update ingetrokken na slopen Watch Series 4

Het techbedrijf heeft (weer eens) een foutje gemaakt.

Wat is dat toch met Apple en software updates? Het lijkt maar niet vlekkeloos te verlopen. De laatste watchOS 5.1-update bleek alles behalve gezond voor je Apple Watch. Gebruikers die de nieuwste update gedownload en geïnstalleerd hadden, kampten massaal met problemen. Op onder meer Reddit, sociale media en de Apple-forums klagen gebruikers over onbruikbare apparaten.

Één van de klachten is dat de Apple Watch Series 4 niet meer opgestart kan worden na het installeren van de update. Een nogal funest probleem. Inmiddels lijkt ook Apple erkent te hebben dat er daadwerkelijk issues spelen en heeft de update uit de lucht gehaald. Het techbedrijf doet nu onderzoek naar het probleem.

De problemen lijken alleen bij de nieuwe Apple Watch Series 4 te spelen. Het is afwachten met welke oplossing Apple gaat komen. De kans bestaat dat getroffen eigenaren met Apple Support contact moeten opnemen zodra het techbedrijf een nieuwe versie uitrolt. Vervelend is het zeker. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. (via 9to5Mac)1 reactie

Nogmaals, voor de 30e keer, Apple software is al jaren niet meer wat het was ….
Haast en soms zelfs prutswerk wat update op update nodig heeft om normaal te werken.
Er is steeds wat en ook steeds vaker op het security vlak, hetgeen wat altijd de speerpunt was.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).