Populaire drugsapp is door Apple verboden

Apple verwijdert populaire Weed Firm uit de App Store
De app Weed Firm is alweer verdwenen uit de App store van Apple. Hij stond zelfs korte tijd op de tweede plaats in de iTunes Charts.

In de App Store en op Google Play staan wel meer wietgerelateerde spellen. Het is dan ook ietwat vreemd dat Apple het spel al na een paar dagen verwijdert uit de App Store. Het spel is inmiddels ook verwijderc uit Google Play, maar dat heeft volgens de makers te maken met de uitgever.

Apple zelf heeft nog niet gereageerd op het voorval. Manitoba Games, de ontwikkelaar van het spel, denkt dat de app te goed was en daardoor in korte zo populair werd dat Apple hem wel moest verwijderen. Dit natuurlijk vanwege de illegaliteit van het wiet telen.

In het spel speel je als Ted Growing, die leert wiet telen. Je kan in het verloop van het spel steeds nieuwe varianten proberen – zoals Purple Haze – om je klantenbestand uit te breiden. In de tussentijd moet je corrupte agenten omkopen en zorgen dat andere criminelen je met rust laten.

Mocht je toch nog behoefte hebben om wiet te gaan telen op je telefoon, dan zijn er nog genoeg andere alternatieven beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan Weed Farmer en iRoll Up Friends.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *