Apple vs Samsung: jury vraagt om meer informatie

Auteur: , Geen reacties
Apple vs Samsung: jury vraagt om meer informatie

Gisteren was het de eerste dag voor de jury in de rechtszaak tussen Apple en Samsung om vragen te stellen.

Ze wilden dan ook meer bewijs hebben of Apple oprichter, Steve Jobs, Google heeft genoemd toen hij de rechtszaak begon tegen Samsung. De rechter, Lucy Koh, zei daarop in een reactie dat de acht koppige jury alleen het bewijs kon gebruiken wat reeds op tafel lag en dat er geen nieuw bewijs toegevoegd mocht worden.

Samsung heeft tijdens de rechtszaak beweerd dat eigenlijk het Google besturingssysteem, Android, het doelwit was van Steve Jobs. Veel van de aanklachten die Apple inbrengt in deze rechtszaak gaan over patentschendingen die door Google worden gebruikt in Android.

De jury is dan ook verdeeld over het feit of deze rechtszaak wel gaat over patentschendingen of over een aanval tegen Samsung en Google zelf. De advocaten van Samsung kwamen zelfs met een email van Steve Jobs op de proppen waarin werd gesproken over een “Holy War with Google”.

Deze week zullen de slotpleidooien plaatsvinden van beide bedrijven. Hierna zal de jury dan ook in beraad gaan om een oordeel te vellen. Hoe lang de jury hiervoor nodig heeft in niet bekend.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).