Apple Watch livestream: zo bekijk je het Apple Event

Apple-Event-Livestream
Vanavond om 18:00 Nederlandse tijd trapt Apple het Spring Forward evenement af, waar de Apple Watch de hoofdrol zal spelen. Op deze manier mis je er niets van.

Zoals we inmiddels van Apple gewend zijn, kun je de livestream volgen op www.apple.com/live, al kleven daar wel een aantal voorwaarden aan. Zo zul je hem via Safari, de browser van Apple, moeten bekijken op Mac OS X of op apparaten die op iOS6 of hoger draaien. Ook met een Apple TV kun je het evenement zonder problemen volgen.

Ook voor Windows
Veel Apple-fans die ook mee willen kijken vanavond, gebruiken echter een Windows pc of laptop. Gelukkig maar dat er ook een (iets complexere) manier is om ook op deze apparaten de persconferentie te kunnen volgen. Bij de Chrome en Firefox browsers hoef je alleen je ‘user agent settings’ aan te passen. Dat doe je zo.

Door de User Agent Switcher extensie voor Chrome (hier) te downloaden, wissel je met een druk op de knop zogenaamd naar Safari. Ook Firefox kan gebruik maken van deze extensie. Zorg er bovendien voor dat je jouw live streaming set-up op tijd klaar hebt, want het kan wel eens druk worden vanavond op de website van Apple.

Een andere mogelijkheid is om websites als Ustream in de gaten te houden, waar bijvoorbeeld deze streamer al aftelt naar het evenement. Op die manier kun je dus ook prima meekijken wat er vanavond allemaal onthuld wordt over de smartwatch van Apple.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *