Apple Watch vanaf 26 juni te koop in Apple Store

Apple Watch vanaf 26 juni te koop in StoresEindelijk is bekend wanneer Apple Watch-liefhebbers het slimme horloge kunnen kopen in de Apple Store.

Een deel van de modellen zal vanaf 26 juni in verschillende Apple Stores verkrijgbaar zijn, liet Apple vandaag weten. Het techbedrijf liet niet weten om welke modellen het gaan. Op dit moment was het alleen nog mogelijk om het horloge uit te proberen in de winkel, kopen moesten gebruikers vervolgens online doen. Dat was een wel erg rigoureuze verandering. Bij eerdere product-lanceringen, zoals de iPhone, lagen Apple-fans dagenlang voor de deur van de winkel, maar dat kon nu dus niet.

In eerste instantie was het de bedoeling dat klanten vanaf 24 april de horloges in de stores zouden kunnen kopen. Maar het techbedrijf kwam er al snel achter dat dit niet zou gaan werken, aangezien ze te weinig horloges op voorraad hadden. Toch laat het bedrijf weten dat ze inmiddels alles op orde hebben. Consumenten die afgelopen maand een Apple Watch hebben besteld, zullen hem binnen twee weken ontvangen. De enige uitzondering is het 42 mm zwarte stainless steel model, het is nog niet duidelijk wanneer dit model wordt verzonden.

Daarnaast komt het slimme horloge vanaf 26 juni in nog meer landen beschikbaar, waaronder Italië, Mexico, Singapore, Zuid-Korea, Spanje, Zwitserland en Taiwan.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *