Apple Watch wordt goedkoper

Auteur: , 2 Reacties

Een derde van de Apple Watch gebruikers wisselt regelmatig van bandje, dus...

Omdat de Apple Watch een groot succes is, komen er een hele serie nieuwe bandjes. Het kan natuurlijk niet zijn dat jouw Apple Watch er hetzelfde uitziet als die van een buurman.

Naast de soorten bandjes die Apple al had, komt er nu een nieuw materiaal: geweven nylon. De bandjes van geweven nylon komen er in een hele serie kleurtjes.

Ook voor de bandjes die er al waren komen er nieuwe kleuren. Maar het grootste nieuws dat Tim Cook tijdens het Special Event was dat de Apple Watch goedkoper wordt: $2992 reacties

Nu maken ze het wel erg aantrekkelijk om er toch maar aan te geloven :p
Ja, ze verkopen er niet genoeg omdat het apparaat niet echt in trek is.
Natuurlijk zijn er heel wat gekocht want de echte fans kopen namelijk alles maar de realiteit is dat er geen nieuwe klanten worden aangeboord omdat het te duur is en nog steeds een te hoge kermis factor heeft.

Het bandjes verhaal is zo’n onzin … Apple doet net alsof het een revolutie is dat je de kleuren kan kiezen en je Iwatch persoonlijk kan maken.
Doe net als een hoop andere smartwatches en gebruik universele bandjes aansluitingen en je hebt de toegang tot 10.000 verschillende soorten.

Dit laatste druist natuurlijk in tegen het verkoopmodel van Apple.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).