‘Apple werkt aan gouden versie Apple Watch Sport’

Auteur: , Geen reacties
Apple Watch Sport straks ook in goud?

Eerder schreven we al over de tegenvallende verkoopcijfers van de Apple Watch. Het techbedrijf denkt daar iets aan te kunnen doen.

Volgens analist Ming-Chi Kuo, werkzaam bij KGI Securities, komt het techbedrijf met een goedkopere gouden versie van de Apple Watch Sport. Op dit moment zijn de gouden Apple Watches enorm exclusief en voor de meeste liefhebbers niet te betalen. Maar de Apple Watch Sport is vanaf 419 euro te koop en is er al in de kleur Space Grey. De gouden versie zal qua kleur vergelijkbaar zijn met de goudkleurige iPhone 6.

Net als de Edition zal ook deze versie verkrijgbaar zijn in de standaard gouden kleur of de rose gold-versie. Deze laatste versie zal waarschijnlijk in de herfst gelanceerd worden. Als Kuo het bij het rechte eind blijkt te hebben, zal het goudkleurige model het in China in ieder geval goed doen. De gouden iPhone werd namelijk het best verkocht in China, omdat goud volgens Chinese tradities geluk zou brengen. Of Edition-bezitters ook zo blij zullen zijn is nog maar de vraag. De Apple Watch Edition is op dit moment nog uniek, ook al proberen veel gebruikers hem na te maken door hun smartwatch goud te spuiten.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).