Apple wil dat je deze iPhone 5-reclame onmiddellijk vergeet

Auteur: , 6 Reacties
iPhone5-advertentie-fail

De grootste vernieuwing van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus is het grotere scherm. Daar is Apple tegenwoordig heel trots op, al was dit vroeger wel anders.

Deze advertentie van de iPhone 5 wordt voor het gemak maar even vergeten. Daarin legt Apple namelijk uit dat het formaat van de 5 precies groot genoeg is. Groot genoeg voor je duim om de bovenkant van het scherm met gemak te bereiken. “Toeval, of gewoon heel erg logisch”, zegt de voice-over. Of Apple met de iPhone 6 en 6 Plus deze logica niet meer nodig heeft weten we niet, maar een beetje ongemakkelijk is het wel.6 reacties

Tja zoals de tech mensen zeggen: Apple loopt tegenwoordig niet meer voorop maar erachteraan. Neem nou de telefoons of de smartwatch bijvoorbeeld.
@drivingpleasure: Tja het is maar net hoe je het ziet. Ik ben trouwens wel benieuwd op welk gebied je de Apple Watch, nu hij er ‘is’, achter vindt lopen op de concurrentie.
@raketmans: nouja ik heb een paar reviews ervan gelezen en hij kan zeg maar hetzelfde als andere smart watches. Ik zeg niet dat de smartwatch achterloopt qua functionaliteit maar ik zeg wel dat Apple achterloopt aangezien ze een product op de markt brengen wat de concurrenten al lang hebben, zoals google wear etc.
Volgens mij heeft de reclame gewoon gelijk maar is de consument helemaal gek geworden door van die enorm grote smartphones te vragen.
@mashell: Inderdaad. Ben zelf dik tevreden met de 5S. Groter hoeft voor mij niet. Hiervoor had ik een HTC One X en vond dat ding zowel in de hand, maar vooral in de broekzak erg groot.
Films kijken, gamen en lappen tekst lezen doe ik wel op de pc…
Kiezen tussen de iPhone 6 en iPhone 6 Plus - iPhoner.Club
[…] veel gehoord argument om niet voor een phablet als de iPhone 6 plus te kiezen is dat deze te groot is om fijn mee te kunnen bellen. Tegenwoordig is dat nu juist de activiteit die veel mensen steeds […]

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).