Apple wil Drake en Pharrell voor nieuwe muziekdienst

Drake: kom maar door met die dollars
Apple wil iTunes Radio nieuw leven in blazen en heeft daar veel, heel veel geld voor over.

iTunes Radio krijgt net als Beats Music een flinke make-over. Apple zou namelijk in gesprek zijn met Drake, Pharrell en David Guetta om als gast-dj’s aan de slag te gaan voor het platform, zo schrijft de New York Post. Apple wil meer sterren aan iTunes Radio verbinden, zodat de streamingdienst aantrekkelijker wordt om te gebruiken. Dat mag wat kosten, want volgens de geruchten zou er 19 miljoen dollar klaarliggen voor Drake.

Apple is tegelijkertijd druk bezig met het afronden van de deals met de grote platenmaatschappijen, zodat zijn nieuwe streamingdienst gelanceerd kan worden met een zo compleet mogelijk aanbod. Apple zou de dienst daarnaast drie maanden lang gratis willen aanbieden, zodat iedereen het platform kan ervaren. Daarna gaat het vermoedelijk 10 euro per maand kosten.

Nog geen reacties

  1. Ik heb altijd tegen mezelf gezegd dat als er een vergelijkbare Apple versie van Spotify komt stap ik over, want meer gebruikersvriendelijkheid/connectivity. Maar zie een enorme speler als Spotify maar eens aan de kant te duwen met zo’n enorme achterstand in bestaanstijd. Providers bieden Spotify al lang bij hun abbonoment aan, gameconsoles hebben ondersteundende apps, bovendien zul je al je opgeslagen muziek/afspeellijsten verliezen bij de overstap. Ik ben benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *