Apple wil personeelsuitbreiding van 46%

Apple personeel uitbreiden 46%
Wanneer in 2016 het ruimteschip-vormige hoofdkantoor in Cupertino klaar is, wil Apple haar werknemersbestand uitbreiden met 46%. Grootse plannen?

In hun Campus 2, zoals het nieuwe hoofdkantoor van Apple heet, zouden met deze personeelsstijging maar liefst 23.400 mensen komen te werken. Dit zou neerkomen op zo’n $2.9 miljard euro jaarloon. Apple is al langer bezig om serieus uit te breiden, zo namen ze onlangs meer bedrijven over dan gebruikelijk. Wat het doel is achter deze personeelsuitbreiding is echter niet duidelijk.

Voor het bouwen van het nieuwe hoofdkantoor zullen door Apple zo’n 9.200 vakmannen worden ingezet om het futurische gebouw uit de grond te stampen. Het bouwen van dit nieuwe hoofdkantoor is één van de laatste projecten van de inmiddels overleden Apple-topman Steve Jobs. (via: bloomberg.com)

[lg_folder folder=”Apple/2016_HQ/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

  1. 46% meer personeel.., dan moeten Appel de komende tijd wel eens met iets nieuws gaan komen. Anders voorzie ik een vrij grote fail. Iets wat je tegenwoordig wel vaker hoort in de bouw..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *