Apple wil Samsung lozen als OLED-leverancier

Auteur: , 7 Reacties
iPhone X

Het is slikken of stikken voor Samsung.

Samsung boert goed als leverancier van de OLED-schermen voor de iPhone X. De Zuid-Koreanen zijn zo’n beetje de enige serieuze producent van de displays en daarom was Apple vorig jaar min of meer gedwongen om met Samsung samen te werken. De onderhandelingen zullen dit jaar compleet anders verlopen, want volgens Bloomberg is LG klaar om Samsung de tent uit te vechten.

LG zou al begonnen zijn met de productie van OLED-displays voor de iPhone X, terwijl we eerder dachten dat zij pas een rol zouden gaan spelen na de introductie van de nieuwe iPhones. Vooralsnog zou LG tussen de twee en vier miljoen schermen gaan leveren, zodat Apple kan testen of zij voldoen aan de kwaliteitsstandaard van Tim Cook & Co. Later wordt de productie mogelijk verder opgevoerd.

Als dat allemaal bevalt, dan zal Apple vast en zeker proberen om betere leveringsvoorwaarden af te dwingen bij Samsung. Zij verdienen nu 110 dollar aan elke iPhone X die op dit moment verkocht wordt en dat zint Apple natuurlijk allerminst.7 reacties

@JordyS Als je je huiswerk zou hebben gedaan zou je moeten weten dat LG twee tot vier miljoen schermen kan leveren wat, in verhouding met de verkoopaantallen van de iPhone X, een relatief kleine hoeveelheid is. Dus Samsung lozen is wat overdreven.
@ffw88: volgens het artikel zijn de 2 tot 4 miljoen schermen een test om te zien of ze aan de standaard van Apple voldoen. Indien dat zo is dan gaat LG vast wel meer schermen leveren en Samsung dus (steeds) minder.
en dan moet je ook weten dat Samsung hier niet van wakker gaat liggen, ze leveren al cellen aan Tesla voor hun energieopslag
@jantje_555: aha .. das meteen een verklaring voor die affikkende teslas van van de week :-)
@dgh74: LOL, jij weet het verschil niet tussen een energieopslag en batterijen van een auto? Daarvoor gebruiken ze namelijk Panasonic.
@ffw88: was maar een grappie hoor

En nope heb ik geen verstand van idd
Gezien je reactie zal die energieopslag we in een soort tompoes zitten ofzo. Bij mijn weten is een cell voor energieopslag …. een batterij achtig iets. Maar nogmaals … verder geen verstand van.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).