Apple zet puzzelgames in de uitverkoop

App-Store
Een aantal bekende puzzelgames is tijdelijk voor een zacht prijsje te koop in de App Store van Apple.

Twaalf vernuftige hersenkrakers zijn tijdelijk in prijs verlaagd, waaronder Cut the Rope: Experiments HD en Threes! Volgens ons mag je drie van deze twaalf games absoluut niet missen.

Monument Valley – €1,79
Vooral het prachtige design maakt Monument Valley het proberen waard. In M.C. Escher-achtige omgevingen is het aan jou om een wit prinsesje naar de uitgang te loodsen. Dit doe je door aan tandwielen te draaien en door muren te verschuiven.

De optische illusies die dit creëert maakt het mogelijk om de levels uit te spelen. Het simpele maar boeiende verhaal en het geweldige kleurenpalet houden je van begin tot eind geboeid.

[gv data=”wC1jHHF_Wjo”][/gv]

Tengami – €1,79
Ook Tengami weet meteen je aandacht te trekken door het opvallende uiterlijk. De volledige game speelt zich af in een Japans pop-up boek, wat goed te merken is aan de puzzels die je op moet lossen.

Alles in de spelwereld lijkt van papier gemaakt te zijn, en zo gedraagt het zich ook. Vouw een stukje naar beneden om een trap te maken, of swipe naar rechts om naar een volgende pagina te gaan. Oja. David Wise componeerde de muziek voor Tengami, dit deed hij eerder voor Donkey Kong Country en Star Fox.

[gv data=”DWzLZFEfQ58″][/gv]

Kiwanuka – €0,89
Kiwanuka is een originele variant op de klassieke Lemmings games. Ook hier is het aan jou om een groep hulpeloze figuurtjes naar de uitgang te escorteren. Jij bestuurt een tovenaar, die met zijn staf elektrische stralen creëert, waar de koddige figuurtjes zich aan vast kunnen vastklampen.

Hiermee bouw je bruggen en levende touwen, om ravijnen en andere obstakels te slim af te zijn. De presentatie is bovendien ook om van te smullen, met psychedelische muziek en een geometrisch design.

[gv data=”Gv9FimtUOCE”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *