Apple zet werknemers flink voor schut met kerstpakket

apple kerstcadeau
Het blijkt dus echt niet te gaan om een flauwe kerstgrap…

Apple trakteert haar medewerkers elke december van het jaar op een of meerdere kerstcadeaus. Na een jaar lang zwoegen voor een van de grootste bedrijven ter wereld is het niet gek om te denken dat daar een leuk extraatje tegenover staat. Maar niets is minder waar, zo blijkt na het zien van de Apple-cadeautjes.

Dit jaar trakteert de techgigant uit Silicon Valley haar werknemers namelijk op een grijs T-shirt met twee cirkels waarin alle namen van de steden met Apple Stores te vinden zijn. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je als hardwerkende loonslaaf van Apple ook een poster met daarop het nieuwe credo van het bedrijf.

apple poster

De keuze voor een T-shirt en een grauwe poster staan in schril contrast met voorgaande Apple-kerstcadeaus. Zo mochten werknemers vorig jaar nog speciale Urbeats-oordopjes ontvangen én negen maanden gratis Apple Music gebruiken. Ook in 2014 kregen ze een exclusieve laptoprugtas met een waarde van 60 dollar.

Al met al een kerstpakket om snel te vergeten voor Apple-werknemers. Zeker voor een bedrijf met een miljardenwaarde zijn deze cadeaus het aanzien niet waard. Maar een gegeven paard moet je niet in de bek kijken, toch?

Nog geen reacties

  1. Een gekregen paard in de bek kijken..
    Bij mijn vorige werkgever kregen we vorig jaar helemaal geen kerstcadeau en dat ging mooi wel om een internationaal miloenen bedrijf.. Die ging namens de werknemers een bedrag per werknemer doneren aan vluchtelingen..

    Dan is zelfs een t-shirt mooi meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *