Apple ziet geen heil in Google’s Chromecast Audio

Chromecast
Maak je op voor een ouderwets potje modder gooien.

Google’s nieuwste speeltje, de Chromecast Audio, heeft al een flinke waslijst opgebouwd aan ondersteunende muziekdiensten. Onder andere Deezer, Pandora en Spotify werken samen met het apparaat. Er is alleen 1 jongen die boos in de hoek blijft staan. Apple Music.

Het techbedrijf uit Cupertino weigert een samenwerking met de zoekgigant, ondanks een uitnodiging. Het is opvallend dat Apple deze keuze maakt, nu de Amerikanen de laatste tijd juist zo aanwezig zijn op Google’s territorium.

Of Apple later nog terugkrabbelt van zijn keuze of dat het hierbij blijft zal de tijd vanzelf uitwijzen. Google heeft voldoende betrokken partijen om van Chromecast Audio een succes te maken.

3 reacties

  1. Ik zat al lang te twijfelen om iets van Sonos te kopen, maar nu de chromecast audio uitkwam toch maar die knoop doiorgehakt en heb em meteen besteld… ik breng wel verslag uit als ie thuis aan de versterker hangt.

  2. er is werkelijk geen enkele wifi-audiostreamer onder de 100-150 euro te vinden die het goed doet.

    als dit ding werkt zal ‘ie zeer goed verkopen.

    apple heeft het mis. (zoals met wel meer dingen, overigens… ohja, en ik ben niet anti, heb gewoon een macbook thuis liggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *