Apple zoekt Androiders voor het testen van Apple Music

Apple Music op Android
We hebben elkaar allemaal nodig in deze wereld. Zo denkt Apple er ook over en het Amerikaanse techbedrijf zoekt dan ook vrijwilligers die aan de slag willen met de muziekdienst.

Hoewel de muziekdienst voorlopig exclusief op iOS te gebruiken is kunnen we in de toekomst een Android variant verwachten van het streamingsplatform. Apple doet via website Betabound.com een oproep aan Android-gebruikers om de muziekdienst uit te proberen op zijn of haar smartphone.

De Android versie van Apple Music komt gelijk te staan aan de iOS variant. Zo kunnen Androiders straks ook gewoon de dienst 3 maanden gratis proefdraaien en komen radiozender Beats 1 en Connect naar het mobiele platform van Google. Hopelijk voor Apple blijven er straks wat meer mensen hangen op de muziekdienst op Android dan nu het geval is op iOS.

Betabound heeft naast een oproep op zijn website ook mailtjes de deur uitgedaan aan mensen die op de mailinglist van de site staan ingeschreven. Iedereen kan zich opgeven als tester. De website stelt alleen de eisen dat je in het bezit bent van een Android smartphone (joh?) en dat je af en toe muziek luistert op je telefoon. Opgeven doe je HIER.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *