Apple zoekt muziekliefhebber voor job software engineer

Apple Music
Een bericht voor alle liefhebbers van muziek: In Cupertino zoeken ze nog iemand die nieuwe ideeën heeft voor een perfecte samenwerking tussen Siri en Apple Music.

Apple is nog niet tevreden over de samenwerking tussen zijn spraakassistent en de muziekdienst Apple Music, zo blijkt. Zo heeft de techgigant een vacature openstaan voor software engineers die het wel zien zitten om de twee diensten samen te verbeteren. Hierbij wordt vooral gericht op de stemcommando’s. Een van de eisen in de vacature is dat je gek bent op muziek en dit wilt combineren met je passie voor technologie.

Siri moet steeds slimmer worden
Apple hamert erop dat de intelligentie van de spraakassistent naar een hoger level getild moet worden. Momenteel vist Siri bij een zoekopdracht automatisch het populairste album of liedje naar boven om zo snel mogelijk de gebruiker te helpen bij het vinden van het juiste nummer. Apple wilt dat Siri meer je vriend gaat worden die weet wat je wilt dan zomaar een houterige computer.

De vacature kun je HIER terugvinden onder de naam ‘Siri Software Engineer – Music’. Laat even na afloop weten wat het geworden is in de comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *