Apple’s nieuwste bluetooth speakerspeelgoed is duur

Pill+
Apple’s Beats by Dr. Dre komt met een prijzige nieuwe bluetooth speaker tevoorschijn. Wat kun je er allemaal mee?

De compacte speaker, die luistert naar de naam Pill+, bestaat uit een wat grotere behuizing zodat het geluid voller klinkt. Beats positioneert het bluetooth speeltje tussen de reeds uitgebrachte Pill Speaker en de grotere Pill XL. Binnenin de gadget tref je een oplaadbare batterij aan die je tot 12-uur lang van muziekplezier doet voorzien. Om de batterij 100% op te laden zul je 3 uurtjes geduld moeten hebben.

De bluetooth speaker werkt door middel van een speciale companion app die je kunt downloaden op een iOS of Android toestel. Beats gaat de Pill+ vanaf november verkopen voor omgerekend 210 euro.

3 reacties

    • @turbobrick: Het is ook native Bluetooth, het staat alleen verkeerd beschreven in het artikel. Die app is er alleen maar om meerdere Pill+ apparaten aan elkaar te koppelen zodat je een soort cinema geluidservaring hebt.

      Wel een erg mager artikel trouwens. Lees nergens iets over bijvoorbeeld Lightning ondersteuning om je iPhone er aan te hangen. Zijn wel punten die deze Bluetooth speaker uniek maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *