Apps in Apple App Store afrekenen met je telefoonrekening

Auteur: , 2 Reacties
Apps in Apple App Store afrekenen met je telefoonrekening

Een handige mogelijkheid.

Geen iDeal, Paypal, of creditcard, maar apps direct downloaden en laten verrekenen met je telefoonrekening. KPN-klanten kunnen in de Apple App Store hier van gebruik maken. De Nederlandse telecommaatschappij is momenteel de enige aanbieder waarbij dit mogelijk is. Andere aanbieders en dochteraanbieders van KPN beschikken niet over de mogelijkheid.

KPN-klanten kunnen maximaal 20 euro per aankoop uitgeven. Daarnaast is er een limiet van 150 euro per maand. De betaalmogelijkheid kan worden gebruikt in de App Store, iTunes en iBooks. Het maakt het afreken-proces een stuk minder vervelend, aangezien alles vlotter verloopt. Een valkuil is dat je meer gaat uitgeven, omdat het nu wel heel makkelijk gaat. De limiet van KPN is dan ook wel goed voor uitgevers die zichzelf moeilijk in bedwang kunnen houden.

Recent werd bekend dat het mogelijk wordt om met iDeal af te rekenen in de Google Play Store. Deze betaalmogelijkheid is er nog niet in de Apple App Store. De nieuwe manier van betalen van KPN is echter een welkome verbetering. (via iCulture)2 reacties

Al lang mogelijk op Android in BelgiĆ«… (geen idee of het ook met iOS lukt)
Nou, de volgende crisis is weer in de maak

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).