Apps switchen in iOS 11: zo werkt het

iOS 11
Een homeknop lijkt immers niet aanwezig te zijn op de iPhone 8, dus hoe heeft Apple haar software hierop aangepast?

Nog enkele weken wachten en dan zien we eindelijk wat Apple voor moois in petto heeft met de nieuwe iPhone 8 en de officiĆ«le versie van iOS 11. Voor de iPhone-geruchten zijn we vooral afhankelijk van gelekte berichten, maar voor iOS 11 kunnen we veel informatie halen uit de verschillende bĆØta-versies.

Iets wat we vaak terug zien keren bij de iPhone 8 geruchten is de absentie van een fysieke homeknop. Het is dan ook interessant hoe Apple in iOS 11 de homeknop verwerkt. Dankzij ontwikkelaar Guilherme Rambo (via 9to5Mac) hebben we een idee hoe apps switchen precies in zijn werk zal gaan.

In de video’s is de nieuwste bĆØta van iOS 11 te zien, waarin we zien welke bewegingen de app-switcher tevoorschijn halen. Een tweede video toont ons hoe Apple het bedieningspaneel heeft aangepast in de nieuwe smartphonesoftware.

Hoewel deze ontdekkingen vrij nieuw lijken te zijn, meldt Rambo dat deze korte filmpjes al in de iOS 11 bĆØta van mei terug te vinden zijn. Het is echter nog maar de vraag in hoeverre deze filmpjes representatief zijn voor de uiteindelijke versie die over enkele weken uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *