ARAIG: in dit gamepak kun je neergeschoten worden

ARAIG
Ja, laten we gamen naar een nieuwe level tillen qua realiteit. Na de virtual reality-bril is het nu tijd voor een ’trainingspak’ dat je kogels laat voelen.

De ARAIG (As Real As It Gets) is een een spacy harnas dat de spelervaring moet verhogen. Elektroden en vibrerende delen maken het pak tot een verlengstuk van het spel dat je speelt. Aan de voor- en achterkant zitten elk 16 sensoren die bijvoorbeeld een kogelinslag kunnen simuleren. Hetzelfde geldt voor de 8 sensoren op de zijkant. Elektroden kunnen daarnaast spieren op de schouder of buik laten samentrekken om het gevoel van zwaarte na te bootsen.

De zes ingebouwde speakers rondom de kraag geven de gamer een surround sound, waar hij ook gaat, en het pak is uitgerust met een microfoon en audiojack. U gooit momenteel al geld naar uw scherm? rustig. Het zit nog in de Kickstarterfase. Middels crowdfunding proberen ze $900.000 op te halen. Inmiddels is er ruim 50k toegezegd en hebben ze nog 26 dagen om het geld op te halen. Wie minimaal $325 inlegt krijgt een limited edition van de ARAIG.

HEBBON.

[gv data=”q1OHzhsbIMs”][/gv]

[lg_folder folder=”0_Games/ARAIG_Gamepak/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *