Archos 101 XS2 is een Android tablet met unieke cover

Archos 101 XS2
Archos toont ons de 101 XS 2 tablet, de nieuwste tablet in het Gen11 assortiment. Het apparaat heeft een uniek magnetisch toetsenbord.

In navolging van het succes van Gen10, is deze Google™ Certified tablet voorzien van een quad core A9 processor, quad core grafische kaart, 2GB RAM, een 10.1″ HD IPS-scherm, dual camera’s en 2 stereo speakers aan de voorkant. Tevens bevat de tablet over Dual-Band WiFi (voor zowel 5GHz als 2.4GHz), Bluetooth en GPS.

Daarnaast heeft de ARCHOS 101 XS 2 een innovatieve cover: een magnetisch toetsenbord, gemaakt om nog intuïtiever te werken en als bescherming van de tablet. De Archos 101 XS 2 wordt standaard geleverd met deze magnetische cover, welke ook kan dienen als klem om er relaxed films op te kijken.

De tablet draait op Android 4.2 “Jelly Bean” en volledige toegang tot de Google play Store. Standaard is OfficeSuite Pro 6 geïnstalleerd; handig voor het maken van Word-, Excel-, PowerPoint-en PDF-bestanden.

De ARCHOS 101 XS2 is vanaf december beschikbaar voor 259, oa bij MediaMarkt of via ARCHOS.com.

[lg_folder folder=”Archos/101xs2/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

  1. Ik heb nu ook een Archos 101 nogiets Turbooo. Doet het prima, het enige wat er mis mee is is dat er Android op draait. Het blijft een rommelige os. Dit is misschien wel een leuke opvolger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *