Armband geeft schok als je geld op is

Armband geeft schok als je geld op isHeb jij een gat in je hand en vind je het lastig om jezelf te beheersen wanneer het om geld gaat? Lees dan vooral verder, want de oplossing is nabij.

Een Brits bedrijf heeft een speciale techniek bedacht om mensen met koopwoede uit de brand te helpen. Het gaat hierbij om een armband die een elektrische schok afgeeft wanneer de gebruiker teveel geld heeft uitgegeven.

Er wordt gebruik gemaakt van de armband van Pavlok. Deze kan namelijk een schok van 225 volt afgeven. Je kunt de armband koppelen aan je bankrekening en een limiet instellen. Als je saldo onder deze limiet komt, dan geeft de armband de gebruiker een schok. Het slimme systeem is bedacht door Intelligent Environments, specialist in digitale transactiesystemen.

Het is uiteindelijk de bedoeling dat de armband door banken wordt aangeboden. Op dit moment zijn er nog geen banken die zich gemeld hebben om samen te werken met Intelligent Environments. Volgens het bedrijf werkt de armband overigens ook met de slimme thermostaat Nest. Deze stelt de thermostaat automatisch lager in wanneer de armband laat weten dat je banksaldo te laag is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *