Arnhem krijgt eerste Nederlandse Android-winkel

Android Winke Arnhem
Het was al bekend dat er in Nederland een Android-winkel zou komen, maar de plannen zijn inmiddels concreet. De winkel komt in Arnhem en zal eind van dit jaar openen.

8 November om precies te zijn. De onofficiƫle Android Store zal O-Droid Store gaan heten en aan de Rijnstraat in Arnhem te bezoeken zijn. Wat we van de winkel kunnen verwachten? Volgens initiatiefnemer Patrick Moors, mede-eigenaar van hardwareleverancier GOCAL Europe, zal men in de winkel producten kunnen kopen die verder nog niet in Nederland te leveren zijn. Het bedrijf uit Doetinchem denkt dit onder andere te kunnen realiseren via vestigingen in China, waar producten vaak eerder op de markt verschijnen.

In de winkel zal het mogelijk zijn om op grote schermen apps en games te testen, maar de winkel zal ook een zakelijke hoek kennen. Reparatie van producten zal zich, in tegenstelling tot Apple-winkels, wat meer op de achtergrond bevinden. Tevens zal er een lounge-gedeelte in de winkel komen. Het moet een mengeling worden van de Apple Store en Starbucks, zo schetst Moors. Ongetwijfeld zal de aankomende Android-spelcomputer er ook te koop zijn.

Het doel is om komende vijf jaar 20 winkels in Nederland te openen. Zal dit aanslaan en het beter doen dan andere onofficiƫle winkels, zoals iCentre? (via: retailnews.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *