Artiest geeft gratis cryptocurrency weg bij nieuw album

Artiest geeft gratis cryptocurrency weg bij nieuw album
Nu hopen dat de waarde gaat stijgen.

De IJslandse zangeres en songwriter Björk lanceert haar nieuwe album Utopia op een opvallende manier. Wie het album koopt, krijgt er gratis cryptocurrency bij. De aankoop gaat gepaard met 100 Audiocoins. Deze virtuele munt is momenteel niet heel veel waard. 100 Audiocoins staat gelijk aan ongeveer 0,19 dollarcent.

De munt is zo’n twee jaar geleden gelanceerd. Gezien de dollarwaarde is de munt nog niet explosief gegroeid. Wellicht dat de lancering van Björk’s album hier verandering in gaat brengen. Het album komt met een e-wallet waar de coins op staan. Het staat de bezitter vrij om er mee te doen wat hij of zij wil. Zo kunnen de coins worden ingewisseld voor een stukje Bitcoin, of je ruilt het om voor dollars of euro’s.

Het album kan tevens worden gekocht met Audiocoins. Daarnaast accepteert Blockpool, dat het album van de zangeres verkoopt, ook Bitcoin, Litecoin en Dashcoin. Fans kunnen meer Audiocoins verdienen door content van Björk te delen via sociale media. Haar shows bezoeken levert ook virtueel geld op. De kans is aanwezig dat, dankzij deze interactie, de waarde van Audiocoins gaat stijgen. (via MusicAlly)

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *