Assassin’s Creed: bewijs voor nieuwe setting en naam

Auteur: , 1 Reactie
Nieuwe Assassin's Creed

Wederom een absolute must-have in de maak?

Enkele weken geleden lekte er een screenshot uit van de vermoedelijke nieuwe editie van Assassin’s Creed. Hoewel het slechts om één screenshot ging, viel er genoeg informatie uit op te halen. Een vrij recent gelekte foto van een reserveringskaart van de game lijkt de geruchten nogmaals te bevestigen.

In de foto die op Twitter is geplaatst gaat het om een zogenaamde ‘Gold Edition’ van de game, die afkomstig is van de winkel Target. Het kaartje toont eveneens de naam Assassin’s Creed: Origins, inclusief een oud-Egyptische omgeving met een paar imponerende gebouwen en het hoofdpersonage op de voorgrond.

In de speciale Gold Edition is een Deluxe Pack aanwezig, maar het is nog niet duidelijk wat voor extra’s hier precies in zitten. Verder wordt er ook een seizoenspas en een steelbook hoes vermeld.

De Egyptische setting zou een originele speelomgeving zijn voor de AC-serie. Waarschijnlijk onthult Ubisoft meer informatie over de game tijdens haar E3-persconferentie aanstaande maandagavond. Of het nieuwe deel van de serie ook het bioscoopsucces van Assassin’s Creed kan overtreffen, is nog even afwachten geblazen.

Assassin's Creed: Origins1 reactie

Ben benieuwd. Al veel uur gameplezier gehad aan de reeks van Assassins Creed. Hopelijk brengen ze hem pas uit als hij uitgebreid getest is. Voor openwereld games is dit volgens mij samen met GTA en Fallout toch wel een topper

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).