Assassin’s Creed: Unity vandaag uit, met veel problemen

Assassins-creed-unity-glitches
Het nieuwste deel in de populaire Assassin’s Creed-serie van Ubisoft ligt vandaag in de schappen, met een hele berg aan bugs en glitches.

Hoewel Europese gamers pas vandaag aan de slag kunnen met Unity, is de game al wat langer beschikbaar in Amerika. Daar ontdekten gamers al snel dat de game vol zit met bugs, die flink in de weg kunnen zitten. Zo verdwijnen de gezichten van personages, en blijven alleen de ogen en monden hangen. Grappig en doodeng tegelijk, maar vooral vervelend omdat Ubisoft wel een serieus verhaal probeert te vertellen. Dat gaat echter lastig als je met onderstaande glitches te maken hebt:

[gv data=”-PkzIGSyjLQ”][/gv]

Oplossingen zijn onderweg
Ubisoft heeft zojuist aangegeven bezig te zijn met een oplossing voor deze problemen die Assassin’s Creed: Unity plagen. Hierbij legt de Franse ontwikkelaar de nadruk op glitches die de game onspeelbaar maken. Zo zijn er gevallen bekend van gamers waarbij het hoofdpersonage Arno ineens door de grond zakt, en waarin de coöperatieve missies voor gamebrekende vastlopers zorgen.

Even wachten?
Daarnaast wordt er ook gekeken naar een manier om de framerateproblemen op te lossen. Het geheel hapert namelijk nogal als het er druk aan toegaat in Unity. Desondanks zullen veel gamers vandaag niet kunnen wachten om deze game op te pikken, die zich in Parijs ten tijde van de Franse revolutie afspeelt. Als je jezelf kunt bedwingen is het echter misschien slim om even te wachten met spelen totdat de eerste patch er is.

Assassins-creed-unity-bug

Nog geen reacties

  1. Dat testen laten de game maatschappijen tegenwoordig over aan de klant zie ik. Lekker beta’s verkopen voor de volle prijs. Top hoor, ik ben blij dat ik niet meer meedoe aan die fratsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *