Asus ZenFone 6 foto’s bevestigen schokkend ontwerp

Auteur: , Geen reacties
Asus ZenFone 6 nieuw prototype

Lekker bezig daar.

Bij de naam Asus zal je vast en zeker niet zo snel aan smartphones denken. Het ligt meer voor de hand om het bedrijf te kennen vanwege haar laptops en computers. Toch levert het al heel wat jaartjes ook mobiele telefoons af. Ook dit jaar was er met de ZenFone 5(Z) een best leuk toestel afgeleverd. De ZenFone 6 zorgt echter voor veel meer rumoer, want het design is nogal apart.

Vorige week berichtten we al over deze bijzondere telefoon. Vandaag hebben we echter nog meer foto’s voor je in de aanbieding, vermoedelijk van een ander prototypemodel. Althans, we hopen op een prototypemodel (via). Het toestel is namelijk niet zo heel netjes afgerond, of er is al het een en ander mee rondgesmeten.

De ZenFone 6 heeft geen inkeping in het midden van de bovenste rand, maar aan de rechterkant. De inkeping is vergelijkbaar met die van de Essential Phone en beschikt over een cameralens voor het maken van selfies.

Door de minieme inkeping is de bovenste speaker opgeschoven en zit nu tussen de bovenste rand en het metalen frame van de smartphone. Mocht je de ZenFone 6 nu al af willen schrijven, wacht dan even; hij heeft een koptelefooningang! Wel zo handig toch?Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).